Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

KLAUS IOHANNIS vrea dormitor ca-n Twilight Saga

Gusturile de amenajare a locuinţei ale preşedintelui Klaus Iohannis nu sunt pe placul liderilor PMP. Gelu Vişan l-a atacat dur pe preşedinte pentru renovarea Vilei Lac 3, care, susţine pemepistul, ar costa statul român 1,2 milioane de euro. Tot Vişan a spus la o emisiune televizată că preşedintele a cerut expres ca dormitorul în care va locui să aibă 500 de m.p. şi să fie cu deschidere spre lac.

”Domnul Klaus Iohannis păgubește statul de 1,2 milioane de euro, bani pe care îi folosește cu acceptul primei doamne ca să-i facă vilă în care vrea să se mute. 1,2 milioane de euro din banii noștri sunt la dispozția domnului Klaus Iohannis care a dărâmat un etaj întreg din vila în care a stat președintele Băsescu pentru a-și construi un dormitor de 500 de metri pătrati.

Atenție, un singur dormitor de 500 de mp. Nu se mută din acest motiv acolo, pentru că nu este gata dormitorul, că structura de rezistență a vilei este afectată pentru că vrea ca tot acest dormitor de 500 de metri pătrați să aibă geamuri, doar geamuri. Să nu aibă niciun perete. Oamenii caută acum pat pentru dimenisunea pe care o vrea Klaus Iohannis”, a declarat Gelu Vișan, lider PMP în cadrul emisiunii ”X-Press”, difuzată la B1 TV.