Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

KLAUS IOHANNIS: Decât să fiu mârlan, mai bine pierd alegerile

Moment istoric la ultima apariţie publică din această campanie electorală a candidatului ACL, Klaus Iohannis. Provocat de contracandidatul său, Iohannis a acceptat provocarea şi a cântat în direct primele două strofe ale Imnului de stat al României „Deşteaptă-te române”. Intonarea imnului a fost făcută fără greşeală, ba chiar cu aplomb, Iohannis recunoscând cu modestie că a cântat în corul şcolii. Victor Ponta a greşit la Antena 3, atunci când a recitat prima strofă a imnului, spunând în loc de „Barbarii de tirani”, „Barbarii tăi tirani”.

Întrebat de jurnalişti de ce nu răspunde atacurilor sub centură ale lui Victor Ponta, Iohannis a comentat scurt: „Decât să fiu mârlan, mai bine pierd alegerile!”

Ultimul sondaj de opinie, realizat de CCSCC, la comanda Institutului Liberal Brătianu, arată că cei doi competitori, Iohannis şi Ponta s-ar afla la egalitate. CCSCC susţine că cei doi candidaţi sunt la egalitate perfectă (50% – 50%). În ceea ce priveşte încrederea, Klaus Iohannis are 38%, iar Victor Ponta 36%. În acest sondaj, prezenţa la vot se estimează la peste 55%.

[iframe src=”http://www.digi24.ro/embed/Stiri/Digi24/Special/COTROCENI+2014/VIDEO+Klaus+Iohannis+a+cantat+imnul+Romaniei+Desteapta-te+romane?video=0&width=600&height=400″ scrolling=”no” width=”600″ height=”400″ ]