Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Jockerul din mâna lui BUICAN cu care joacă la cacialma în cazul CET GOVORA

Co-președintele Cristian Buican nu se lasă cu una cu două. După ce nu a reușit să-și impună favoritul la conducerea CET Govora SA, Buican consideră că a pierdut o bătălie, nu războiul și se pregătește de o nouă lovitură.

După cum se știe, VOCEA VÂLCII a anunțat că la ședința Consiliului de Administraţie a SC CET GOVORA SA de vineri, 29 mai a.c., Doru Constantin a devenit noul director interimar al CET Govora cu cinci voturi pentru și două împotrivă. Doru Constantin a avut şi un contracandidat în persoana lui Ludovic Zelici, care a fost propus de liberalul Eftimie Ghermac. Votul în Consiliul de Administraţie al CET Govora a fost următorul: Jean Decuseară, Sorin Fodoreanu, Dragoş Constantinescu, Maria Popa şi Mihai Bălan au votat pentru Doru Constantin, iar Laurenţiu Cazan şi Eftimie Ghermac au votat pentru Ludovic Zelici.

După „trădarea” lui Fodoreanu și a lui Jean Decuseară, după cum consideră liderul PNL, Buican se regrupează și gândește o nouă strategie. Acesta vizează postul lui Petre Grigore, acela de reprezentant al Consiliului Județean în Adunarea Generală a Acționarilor de la CET Govora, pentru că numai din această poziție actualii membrii din Consiliu de Administrație pot fi revocați cu alții, loiali lui Buican.

Așadar pentru înlocuirea lui Petre Grigore, Buican îl are în vedere pe finul său, consilierul județean Victor Stănculescu. Mutarea se pregătește pentru viitoarea ședință de Consiliu Județean, iar Buican are în vedere cele 16 voturi de la PNL, dar se mai bazează și pe 2 voturi de la PSD.

Deși pare un scenariu fantezist, acesta este cât se poate de realizabil și dacă ținem cont de tenacitatea cu care Buican s-a luptat să pună mâna pe conducerea Consiliului Județean Vâlcea.