Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

JALE MARE! Vetuța a executat, după care a ajuns inspector general adjunct la IȘJ VÂLCEA

Vă mai amintiți de Vetuța Ciocan, aleasa județeană de la PSD, care se pricepe și la cultură și la învățământ și la altele probabil. Ei bine, dacă vă întrebați cum o mai duce, vă spunem noi că minunat, mai ales că și-a văzut visul cu ochii, de a șede la dreapta inspectorului șef al IȘJ Vâlcea, Andra Bica. Să nu-și dorească mai mult… cine știe! Urmărim cu atenție cazul!
În fine, ideea este următoarea: Vetuța Ciocan l-a executat pe directorul de la Teatrul Anton Pann, într-o evaluare de toate jena, despre care am scris în deteliu aici (https://www.voceavalcii.ro/43926-de-ce-i-a-dat-vetuta-cu-ciocanul-in-cap-directorului-roman-ca-sa-ajunga-la-ciolan-normal.html) după care a fost răsplătită de partid… a ajuns inspector șef adjunct. Nu prea ne place când avem dreptate, mai ales în situații de acest gen, însă aceasta este realitatea. 

Mai mult, atenția este sporită și la Teatrul Anton Pann, acolo unde toți cei trei candidați înscriși la concurs nu au trecut de prima probă și anume analiza proiectului de management. Conform www.indiscret.ro cea mai mare notă , 6.52, a fost obținută de Octavian Costin, actor la Teatrul Anto Pann. Florin Beciu, actor colaborator al aceluiași teatru a fost notat cu 4.90, iar Armand Calotă, de la Teatrul Național București, cu 5.60. Terenul limită pentru depunerea contestațiilor este 25 iunie, ora 16.00. În cazul în care rezultatele nu se vor schimba, fie va fi prelungit mandatul actualului director, regizorul Adrian Roman, fie Consiliul Județean Vâlcea va organiza un nou concurs. N-am vrea să spunem că iar am avut dreptate!