Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Iuliana Moise, şantaj la liberali pentru a-şi păstra postul la RAR

INDOLENŢĂ. Troc politic la Consiliul Judeţean Vâlcea, acolo unde pedelista Iuliana Moise a căzut la o înţelegere cu liberalii, cerând în schimbul votului ei să nu fie demisă din funcţia de director al Registrului Auto Român – Filiala Vâlcea. De câteva luni de zile, de când persistă conflictul dintre PSD şi PNL în Consiliul Judeţean, pedeliştii profită din plin de neînţelegerile aliaţilor, păstrându-şi oamenii în continuare în funcţii, la un an după ce USL a preluat puterea. Este cazul, aşa cum spuneam, Iulianei Moise – consilier judeţean PDL, care votează proiectele de hotărâre după cum îi dictează interesul.

După cum bine se ştie, între consilierii PNL şi conducerea PSD a Consiliului Judeţean Vâlcea există un război pe viaţă şi pe moarte, conducerile de la ADI APA Vâlcea şi Apavil SA fiind motivul bătăliilor lor. Astfel s-a ajuns să se formeze o nouă Alianţă D.A. la nivelul CJ Vâlcea, peneliştii şi pedeliştii votând împreună pentru a-i pune piedici preşedintelui Cîlea.

În spatele înţelegerii din PNL şi PDL este de fapt un şantaj ordinar al democrat – liberalilor, care, în schimbul votului, cer menţinerea lor în anumite funcţii de conducere. Este vorba, în special, de pedelista Iuliana Moise, care s-a făcut frate cu dracu’, doar pentru a-şi păstra trupul robust în scaunul de director al Registrului Auto Româna (RAR) – Filiala Vâlcea, acolo unde s-a pripăşit de ani buni şi de unde nu mai vrea să plece. La fiecare şedinţă a Consiliului Judeţean Vâlcea, Iuliana Moise şi colegul său, Romulus Bulacu, urmează întru totul instrucţiunile liberalilor, punând interesele de grup înaintea intereselor cetăţenilor ce i-au trimis în forul de conducere al judeţului.

Moise s-a dat bolnavă pentru a candida la alegerile parlamentare

La sfârşitul anului trecut, toată lumea a crezut că Iuliana Moise a fost schimbată din fruntea RAR Vâlcea, iar locul său a fost luat de liberalul Cristian Preoteasa. Numai că, nu a fost aşa. În indolenţa sa, pedelista şi-a luat concediu medical pentru o perioadă de o lună de zile, timp în care, evident, femeia nu a fost bolnavă, ci şi-a plimbat fizicul prin nordul judeţului, în Colegiul Uninominal Brezoi, cerşind voturi de la vâlceni pentru a se duce în Parlamentul României. După ce a pierdut alegerile lamentabil, Iuliana Moise s-a gândit să se întoarcă la RAR şi nu a fost împiedicată de nimeni. Acum este evident de ce conducerea PNL nu a reacţionat la acest abuz al pedelistei, pentru că menţinerea ei în această funcţie îi avantaja la Consiliul Judeţean Vâlcea. Astfel că, Iuliana Moise va rămâne mult şi bine la RAR Vâlcea, atâta timp cât îi va şantaja pe liberali cu votul ei şi al colegilor ei din CJ.

CLAUDIA STANCIU