Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IULIAN VOICU: Îmi dau demisia! VEZI AICI cine îl va înlocui în Consiliu Local

Consilierul local Iulian Voicu, condamnat penal la 8 luni închisoare sub supraveghere pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe a aflat de decizia definitivă a magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi susţine că în cel mai scurt timp îşi va înainta demisia.

„Unde-i lege nu-i tocmeală. Îmi voi da demisia. Recent am aflat şi eu de această decizie. După cum aţi observat şi dvs. eu nu am făcut apel la prima decizie de la Piteşti. Nu am înţeles de ce a făcut Parchetul deoarece Curtea de Apel le admisese toate cererile. Din păcate, asta e! Am sperat până în ultima clipă, dar nu a fost să fie. Mi-a făcut plăcere să fiu consilier local timp de 3 ani şi jumătate şi vă spun sincer că o să-mi lipsească colegii din CL. Nu ştiu cine urmează pe listă. Ştiţi bine că PPDD la Vâlcea e în disoluţie”, a declarat pentru VOCEA VÂLCII, consilierul local Iulian Voicu.

Deşi nu a fost chiar uşor, am reuşit să aflăm cine îl va înlocui pe Iulian Voicu. Este vorba de Laurenţiu Mihăilă şi vom reveni cu amănunte despre CV-ul său.