Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Irina Argeșanu și femeile liberale din Râmnicu Vâlcea au donat o mașină de uscat rufe a Centrului de zi de îngrijire și recuperare pentru copii cu dizabilități

Organizația Femeilor Liberale din Râmnicu Vâlcea continuă să se implice în problemele societății. În sensul acesta, identificând o necesitate a Centrului de zi de îngrijire și recuperare pentru copii cu dizabilități din cadrul DGASPC, doamnele liberale au achiziționat și donat Centrului o mașină nouă și performantă pentru uscat rufe. Cu o astfel de dotare, copiii care beneficiază de serviciile de îngrijire de aici vor avea la dispoziție schimburi de haine în timp mult mai redus.
În numai șapte luni de activitate, OFL Rm. Vâlcea a ajuns la a patra acțiune cu rezonanță în societatea comunității noastre. Toate evenimentele create de președinta Irina Argeșanu și de colegele sale au vizat aspecte sociale ale unor categorii care solicită mai multă atenție din partea noastră.
„Împreună cu Biroul Politic al OFL Râmnicu Vâlcea încercăm să identificăm situații în care intervenția noastră aduce bucurie în rândul semenilor noștri. Știind câtă nevoie este de o mașină uscător, ne-am dorit foarte mult să ajutăm Centrul de îngrijire și recuperare pentru copii și am făcut acestă donație. Am fost impresionate de grija pe care o manifestă personalul din Centru față de copiii cu nevoi speciale. Cu siguranță ne vom mai întoarce aici și cu altă ocazie. Implicarea noastră în asemenea aspecte va continua”, a declarat Președinta OFL Râmnicu Vâlcea, Irina Argeșanu.