Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Onuţ şi-a lansat candidatura pentru funcţia de ales local

Vineri, 1 iunie, Ion Onuţ, în prezenţa a peste o mie de oameni, şi-a lansat candidatura pentru funcţia de consilier local al oraşului Băile Olăneşti. Evenimentul a avut loc în Parcul Central din localitate, unde candidatul independent a organizat un spectacol de muzică de zile mari, susţinut de trupa „Azur”, Ileana Lăceanu şi Alina Ceucă. „Au venit foarte mulţi oameni din Olăneşti Sat, Cheia, dar şi din Băile Olăneşti. Numărul mare de oameni care a venit la acest spectacol demonstrează, cred eu, că mă bucur de foarte mare popularitate în rândul cetăţenilor. Sloganul meu electoral este «Fapte, nu vorbe», care, zic eu, este unul care spune multe despre principiile mele politice”, ne-a declarat Ion Onuţ.

În această perioadă, Ion Onuţ – candidat independent pentru un post de consilier local în Băile Olăneşti derulează o campanie electorală „din casă-n casă”. Sprijinit de-o trupă de peste 30 de tineri, fostul membru al Partidului Democrat Liberal discută cu fiecare cetăţean în parte şi îi ajută pe toţi cei care au nevoie de sprijin. Astfel, Onuţ a ajutat mai multe familii din Cheia, Olăneşti-sat, Comanca, Tisa, Pietriş şi Mosoroasa. În satul Tisa, de exemplu, împreună cu Nicolae Sanda, Ion Onuţ a realizat o fântână din care iau apă toţi localnicii.

Fiind un om credincios, Ion Onuţ a dat o mână de ajutor schiturilor şi bisericilor din Băile Olăneşti, mai ales când a fost vorba de hramurile acestora. Din aceste motive, Onuţ este clasat – conform sondajelor de opinie efectuate în staţiune – pe primul loc între candidaţii pentru viitorul Consiliu Local. Mai trebuie spus că, în ultimii patru ani, Onuţ este clasat pe locul al doilea între consilierii locali din Olăneşti în ce priveşte luările de cuvânt.

RAUL POP