Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Nicolae a candidat la UNPR şi a câştigat şefia Partidului Poporului

Oricât de ciudat vi s-ar părea, Ion Nicolae, cunoscut opiniei publice drept „Dintele de Aur”, a ajuns mare şef la PP, partidul lui DD. Mai exact, Nicolae a fost desemnat preşedintele, pe Vâlcea, al Partidului Poporului, înfiinţat de omul de televiziune Dan Diaconescu.

Zilele trecute, pe scroll-ul  postului OTV a apărut un mesaj în care apărea numele lui Ion Nicolae şi numărul de telefon cu îndemnul ca cei interesaţi să sune pentru a se înscrie în organizaţia judeţeană a Partidului Poporului, al cărui şef, la Vâlcea, este, am aflat, nimeni altul decât „Dintele de Aur”. Surprinzător lucru, având în vedere că până vineri, 8 octombrie 2010, Nicolae a fost membru al UNPR, filiala Rm. Vâlcea, zi în care, de altfel, au avut loc şi alegerile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale de partid. Mai mult, pe buletinele de vot ale acestei formaţiuni politice apărea şi numele transfugului Nicolae, care urma să candideze pentru fotoliul de şef al partidului, alături de Gheorghe Udubae.

Deşi ne-am fi aşteptat să fie prezent la lupta cea mare, „Dintele de Aur” nu s-a sinchisit să apară, semn că a capitulat înainte de a începe „războiul”. Din surse, am aflat că traseistul politic s-ar fi ofticat că Udubae nu s-a retras din cursă, lăsându-i cale liberă pentru a câştiga preşedinţia formaţiunii.

Nicolae, spun mai multe voci, şi-a dorit funcţia de şef al UNPR Rm. Vâlcea pentru a putea câştiga în 2012 la alegerile pentru Primăria Râmnicului, un mai vechi vis de-al său care pare să rămână veşnic neîmplinit. Ştiind că nu are şanse să se întâmple astfel dacă nu ajunge boss la uneperişti, „Dintele de Aur”, trădător din fire şi inconsecvent convingerilor politice, a dat bir cu fugiţii la PP, unde s-a ploconit, în stilu-i caracteristic în faţa lui Diaconescu căruia i-a spus că este dispus să-i care, dacă este posibil, servieta o veşnicie.

Ne şi aşteptăm ca, în curând, să fim invitaţi de biciclistul politic şi la o conferinţă de presă la care să ne explice râzând pe sub stufoasele-i mustăţi că de acum încolo va fi membru marcant al PP, înfiinţat de DD, formaţiune politică cu care speră să ia un scor impresionant în alegeri. Nici nu ar fi de mirare, având în vedere că „Dintele” are, deja, format un electorat stabil: cel din Colonia Nuci, care-l aşteaptă cu sufletul la gură cu ulei, zahăr şi făină.

Ogică, Ildiko Paranormala, Magda Ciumac, Sexy – Brăileanca sau Naomi Transexualul sunt doar câteva dintre personajele cu care Ion Nicolae va fi coleg de azi înainte în PP.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU