Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Cîlea îl susţine pe Gigi Matei pentru Primăria Râmnicului

ÎNCREDERE. Indiferent dacă vor fi alegeri parţiale la Primăria Râmnicului sau dacă vor fi nevoiţi să aştepte până la alegerile locale din anul 2016, social-democraţii vâlceni sunt decişi să aibă un candidat separat de PNL. Ion Cîlea a declarat că Ion Gigi Matei este, în mod cert, candidatul PSD pentru postul de primar al Râmnicului.

Recent, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a declarat că, la viitoarele alegeri locale, candidaţii social-democraţi vor merge separat de USL. Este şi cazul liderului Ion Gigi Matei care a primit deja promisiunea că va fi sprijinit în încercarea sa de a accede la postul de primar al Râmnicului. Ion Cîlea crede că pesedistul are mari şanse să ajungă în fruntea Primăriei Rm. Vâlcea, pentru că principalii contracandidaţi au avut probleme cu legea, referindu-se aici la actualul primar Emilian Frâncu, dar şi la ex-edilul Mircia Gutău. „Sper că am reuşit să nu vă fac de ruşine. Trebuie să avem o imagine deosebită pentru PSD Vâlcea. Nu m-am angrenat în probleme care să afecteze acestă imagine. Cred că eforturile depuse de toţi pentru alegerea mea ca preşedinte al Consiliului Judeţean au fost justificate. Şi eu cred că la alegerile locale viitoare vom candida separat, îl vom sprijini pentru funcţia de primar pe Ion Gigi Matei” – a spus preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

El a mărturisit că pentru viitoarele alegeri îşi doreşte să promoveze mai multe femei în administraţie şi în posturi de conducere, fiind convins că doamnele din politică îi pot conduce către succes. „Femeile ştiu să se organizeze mai bine decât bărbaţii, sunt mai conştiincioase. E foarte importantă prezenţa femeilor PSD. Un partid care nu are femei nu va putea rezista din punct de vedere organizatoric şi este mult mai sărac. Va trebui să întărim şi mai mult partidul din acest punct de vedere. Eu voi milita cu fermitate şi grijă pentru promovarea femeilor în funcţii de conducere politice, manageriale şi administrative. Pe mine femeile m-au convis că sunt mai bune ca bărbaţii în anumite aspecte” – a conchis liderul social-democrat Ion Cîlea.