Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INTOXICARE MARCA PSD – FIREA: Secţii de votare goale în străinătate

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD a ieşit la orele 15.30 într-o conferinţă de presă şi a arătat imagini de la o secţie de votare din Londra, unde nu se afla nici un alegător. Firea nu a fost în stare să dea detalii despre ora la care s-am făcut înregistrarea sau unde se află respectiva secţie de votare.
Din câte am reuşit să aflăm imaginile de pe Street View şi mai mulţi români din Marea Britanie au precizat cp este vorba de o secţie din Liverpool, aflat la 350 de kilometri de Londra.
Iată ce ne-a declarat o vâlceancă stabilită la Londra, care nu a reuşit să voteze: „Noi am ajuns la 6.00 la o secţie de votare in LONDRA si nu am votat pana la ora 13.00. Ne-am intors acasa! Am plecat din casa la ora 5.00. Degeaba! Ne-am lasat copii singuri in casa, doar sa apucam sa votam, degeaba! Ma uit acum pe Realitatea si mi-e scarba… ni se spune ca ne inghesuim intr-o singura sectie de votare in Londra si altele sunt goale. MINCIUNI!!!!!!! De ce nu se trezesc romanii la Realitate. De ce? Am stat langa mii de romani azi care plangeau cantand IMNUL ROMANIEI! NOI CU ADEVARAT VREM SA MUNCIM SI SA TRAIM ACASA! Auzi ce spune Gabriuela Firea ca avem sectie de votare una langa alta si ca este propagandaaaaa??????? Secţia pe care au filmat-o este la 120 de km de Wembley! Doamne! Cate minciuni! IREAL, IREALLLLL” – ne-a scris o româncă din Londra.