Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Întâlnire a seniorilor liberali la Vâlcea

Vineri, 22 iunie 2018, începând cu ora 11.00, la sediul PNL Vâlcea, a avut loc întâlnirea regională a Organizaţiei Persoanelor de Vârsta a 3-a (OPV3) a Partidului Naţional Liberal. La acest eveniment au participat peste 60 de seniori liberali din cadrul tuturor filialelor judeţene ale PNL din Oltenia, dar şi reprezentanţi ai organizaţiei de seniori de la nivel central.

Pe lângă prezentarea proiectelor şi dezbaterea unor probleme organizatorice ale Organizaţiei Persoanelor de Vârsta a 3-a (OPV3) a Partidului Naţional Liberal, seniorii liberali vâlceni au pregătit, la 100 de ani de la Marea Unire, un simpozion despre Centenar, susţinut de domnul profesor Mihai Moldoveanu.

Această acţiune face parte dintr-o campanie iniţiată de conducerea centrală a PNL prin care întâlnirile regionale ale organizaţiilor PNL să se desfăşoare, pe rând, în toate filialele componente ale regiunii, pentru a creşte coeziunea membrilor şi pentru a cunoaşte, la firul ierbii, problemele şi doleanţele cu care se confruntă fiecare filială a partidului şi fiecare organizaţie în parte.