Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL: Dacă pierde primăria, Neagoe de la Ioneşti îşi ia mobilierul înapoi!

Situaţie amuzantă la primăria din localitatea Ioneşti din judeţul Vâlcea. Prezent în emisiunea MUTARE DECISIVĂ de la Televiziunea Vâlcea 1, candidatul PSD pentru primăria comunei Ionești, Ion Cătănoiu, a dezvăluit modul cum actualul primar Constantin Neagoe înţelege să facă achiziţiile publice în localitatea pe care o conduce.

Intervenind telefonic în cadrul emisiunii, primarul Neagoe a precizat că nu are ce să-şi reproşeze. Cu o siguranţă de sine incredibilă, Neagoe a povestit şi că mobilierul din Primărie este achiziţionat pe persoană fizică.

„A fost control de la Curte de Conturi, care a găsit mobilierul din Primărie cumpărat de mine şi există un proces verbal de custodie şi sunt ale mele, dacă Cătănoiu vine primar, mi le iau înapoi.

Există o foarte mică posibilitate ca eu să pierd alegerile, dar dacă pierd şi câştigă cineva care îmi convine mie, o să îl las. Doar domnul Cătănoiu să nu câştige. Însă s-ar putea ca mobilierul să rămână acolo vreo 30 de ani”, a precizat Constantin Neagoe în cadrul emisiunii Mutare Decisivă.