Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCENDIAR: În PNL, lupta e pe viaţă şi pe moarte!

S-a rupt lanţul de iubire în interiorul PNL. Urmaşii lui Brătianu şi-au dat arama pe faţă şi au scos la iveală arsenalul greu al luptei politice. Liberalii Teodor Atanasiu şi Marian Petrache au luat ţara la picior, în judeţe întâlnindu-se doar cu liberalii, nu şi cu democrat-liberalii şi fac promisiuni că oamenii lui Blaga nu vor pune premierul în 2016. stiripesurse.ro a intrat în psoesia unor stenograme incendiare despre adevăratele intenţii ale PNL. Declaraţiile cuprinse în stenograme au fost făcute într-o consfătuire vechiului PNL în județul Bistrița.

„Noi fara PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept chiar dacă în Bistrița e un puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul (râsete), locația în care să funcționăm.

Gândiți-vă că avem 28 de județe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obține. Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!

(rasete)

-Cu toate că nu prea e corect! (spune cineva din sală) Nu e corect deloc, dar n-am nicio reținere. Nu-i corect, dar dacă mâine ai prim-ministrul poți face ce vrei și ai tot.

Deci partidul ăsta va fi al vostru, nu al lor. Sa fie foarte clar! A fost și va fi al nostru.

Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu….Îmi fac un bine dacă pleacă…Nu o sa plece, nu-s prosti. O sa conviețuim cu ei. Liderii lor o sa dispară rând pe rând!”, profeţeşte Marian Petrache.