Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

I s-a propus să fie ministrul Economiei

Senatorul Niţu i-a luat-o înaintea lui Buican

Declaraţie în exclusivitate a senatorului Dan Niţu. „Mi s-a propus, de la nivel înalt, să preiau portofoliul de la Economie”, susţine senatorul vâlcean, care, însă, recunoaşte că nu se simte pregătit moral pentru această importantă responsabilitate.

Nominalizarea pentru ministrul Economiei, după demisia lui Vosganian, se lasă aşteptată, liberalii luând în calcul mai multe variante pentru acest important post. Noutatea constă în faptul că doi vâlceni, lideri PNL, Cristian Buican şi Dan Niţu, sunt în cărţi pentru această importantă demnitate.

„Dacă vă spun că am avut şi eu oferta asta, ce ziceţi?” – s-a scăpat senatorul vâlcean. Dan Niţu. Am fost la o discuţie, la nivel înalt şi acolo mi s-a propus. Am fost întrebat dacă sunt pregătit pentru acest post. Pentru mine a fost o surpriză. A fost o întrebare la care nu mă aşteptam. Trebuie să ştii unde te situezi la un moment dat. În acest moment, eu nu m-am simţit pregătit moral să fac acest pas. Consider că şi în politică şi în administraţie trebuie să faci paşi mici” – a declarat Dan Niţu, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul partidului din Rm. Vâlcea, în data de 11 octombrie a.c.