Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Gigi Matei, un nou mandat în fruntea PSD municipiu

ALEGERI. Vineri, 29 martie a.c., la teatrul Anton Pann din Rm. Vâlcea a avut loc conferinţa municipală pentru alegeri la organizaţia PSD, această conferinţă încheind practic organizarea de alegeri în toate organizaţiile comunale şi municipale ale PSD. În data de 6 aprilie, va avea loc şi conferinţa judeţeană de alegeri, acolo unde Ion Cîlea nu are un contracandidat şi mai mult ca sigur va mai câştiga încă un mandat în fruntea PSD Vâlcea. La alegerile de sâmbătă este aşteptat să participe şi vicepremierul Liviu Dragnea.

Alegerile de la municipiu au decurs fără probleme, pesediştii acordându-i încrederea pentru încă 4 ani viceprimarului Ion Gigi Matei. „Împreună, noi toţi din această sală, cu familiile şi prietenii noştri, am pus umărul la victoria USL la Primăria Râmnicului, dar şi la Consiliul Judeţean, unde îl avem pe preşedintele partidului, Ion Cîlea. Ne-am atins obiectivul propus şi trebuie să fim mândri pentru acest lucru. În acest moment, la Primăria Râmnicului conduce o echipă puternică, din care şi noi facem parte. Nu trebuie să ne oprim aici, mai avem multe de înfăptuit de acum încolo. Avem câteva obiecte clare pe care noua echipă de la municipiu trebuie să le îndeplinească în perioada următoare. Am lângă mine oameni tineri, deştepţi, dornici de muncă şi de afirmare. Trebuie, în primul rând, să nu uităm că dialogul cu oamenii este esenţial şi el trebuie să fie permanent şi în acest sens mă gândesc că trebuie să perfecţionăm managementul politic pentru coordonarea eficientă a celor 87 de organizaţii şi grupe de membri de partid din raza secţiilor de votare. De asemenea, trimestrial, biroul organizaţiei municipale va organiza în cartierele municipiului acţiuni şi manifestări cu caracter politic, cultural şi educativ. Un  obiectiv major ce va trebui pus în operă în următorii ani trebuie să fie organizarea de întâlniri periodice pentru informarea cetăţenilor din fiecare cartier cu privire la acţiunile PSD, doctrina social-democrată şi programul politic al PSD, dar, mai ales, munca noastră trebuie canalizată către atragerea de noi membri” – a susţinut Ion Gigi Matei în faţa activului de partid.

„Să facem din Rm. Vâlcea un oraş PSD, cu primar PSD peste 4 ani” – Costi Rădulescu

Deputatul PSD Costi Rădulescu a apăsat pe pedala câştigării alegerilor din 2016, subliniind că acum PSD se află într-un parteneriat care trebuie respectat. „Văd în sală colegi vechi şi merituoşi, datorită cărora în ultimii ani organizaţia municipală s-a întărit foarte mult. Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine în campania electorală şi aţi stat cu mine în frig. În staff-ul meu de campanie am avut colegi de la 16 ani până la 79 de ani. Trebuie să vă spun că dvs. organizaţia municipală aţi câştigat un deputat, iar eu am câştigat foarte mulţi prieteni. În 4 luni, deputatul dvs. din Rm. Vâlcea Sud a depus deja 4 iniţiative legislative, majoritatea îşi au izvorul în propuneri pe care le-am primit de la dvs. Am depus mai multe întrebări, interpelări la adresa miniştrilor. Oamenii trebuie să înţeleagă că deputatul nu este acea persoană care merge în Parlament să se odihnească 4 ani. Eu nu voi face acest lucru pentru că nu sunt crescut aşa.

Dragă Gigi Matei, deşi ne-au ieşit vorbe că suntem împreună, politic vorbind, împreună în proiecte ascunse în PSD, vreau să adâncesc această impresie, subliniez impresie. Spuneai că vrei să facem din Rm. Vâlcea un oraş frumos. Eu aş spune să facem din Rm. Vâlcea un oraş PSD, cu primar PSD peste 4 ani. Acesta este cel mai important proiect politic al nostru. După părerea mea, azi, dragi colegi, alegem echipa de campanie pentru câştigarea celei mai importante lupte politice a acestei organizaţii: Primăria municipiului Rm. Vâlcea. Asta nu înseamnă că actualii noştri parteneri trebuie să se simtă ameninţaţi în vreun fel pentru că noi avem onoare şi ne respectăm angajamentele”.

MAGDA POPESCU