Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GIGI MATEI: Momeala cu banii publici s-a transformat în şantaj la VÂLCEA!

Preşedintele PSD din Râmnicu Vâlcea, primarul interimar Ion Gigi Matei, consideră că dezertarea primarilor PSD către PNL reprezintă, de fapt, un fenomen normal, mai ales în preajma campaniilor electorale. În opinia lui Gigi Matei, PSD Vâlcea se va curăţa, se va purifica, iar la alegerile din data de 5 iunie 2016, vor veni în faţa electoratului, cu candidaţi competitivi, care se vor bate pentru fiecare localitate în parte. De asemenea, Matei avertizează că s-ar putea ca primarii care au trecut acum la PNL să îşi ia ţeapă, iar PNL să nu ajungă la guvernare, după parlamentarele de la sfârşitul anului 2016.

„De fiecare dată, în preajma alegerilor locale, au loc asemenea permutări. Oamenii trec de la un partid la altul, mai ale primarii, care îşi iau măsuri să primească bani pentru localităţi.

Le sugerez primarilor care vor să plece de la PSD să se uite bine la sondaje, nu e chiar atât de sigur că PNL ajunge la guvernare din 2016. Să nu se păcălească. Din păcate, la Vâlcea, momeala cu banii publici s-a transformat în şantaj. Nu e bine pentru mersul administraţiilor publice în general”, ne-a declarat preşedintele PSD Râmnicu Vâlcea.