Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

Gigi Matei, încă un mandate în fruntea PSD Râmnicu Vâlcea

foto Vocea ValciiConferinţa de Analiză şi Alegeri a PSD Râmnicu Vâlcea, care a avut loc joi, 25 iunie 2015, în sala Filarmonicii Ion Dumitrescu din municipiu, a reconfirmat mandatul de preşedinte al lui Ion Gigi Matei, actual viceprimar cu atribuţii de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea.

La alegeri au participat 240 de delegați care și-au ales conducerea pentru următorii 4 ani. În rândul delegaţilor au fost prezenţi foarte mulţi tineri însă, repartizarea pe vârste a fost una echilibrată.

În deschiderea Conferinţei, deputatul Constantin Rădulescu, preşedintele Interimar al PSD Vâlcea a prezentat mesajul lui Victor Ponta, preşedinte al PSD pentru participanţii la această conferinţă.

Constantin Rădulescu a subliniat, în discursul său, că din luna septembrie, după Conferinţa Judeţeană, activul de partid al PSD trebuie să se mute în stradă pentru că numai aşa PSD-ul va demonstra că rămâne consecvent principiilor sale de a fi aproape de oameni şi de nevoile acestora.

Proaspătul președinte de la municipiu, Ion Gigi Matei, nu a ratat prilejul de a-i ataca pe liberali, despre care a spus că acţionează după principiul forţei şi al trupelor de ocupaţie. În opinia lui Matei, doar uniți, pesediștii din municipiu vor reuși să facă față presiunilor tot mai puternice care vin din zona PNL.

Ion Gigi Matei a mai spus că indiferent de presiuni şi în Municipiul Râmnicu Vâlcea pesediştii vor ţine aproape de oameni şi vor pregăti pentru anul 2016 un proiect bazat pe sugestiile cetăţenilor, proiect cu care să câştige Primăria municipiului.