Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GIGI MATEI: Ce se întâmplă acum la CET GOVORA este o mare mascaradă politică!

Primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei, este siderat de atitudinea liberalilor lui Buican faţă de CET Govora, spunând că Gheorghe Păsat este mai interesat de contractele presei decât de problemele stringente ale societăţii de termoficare a oraşului.

După ce au reuşit să controleze CET-ul, liberalii dornici putere şi bani, au o percepţie totală greşită despre cum ar trebui să fie manageriată societatea, de care depinde, într-o măsura foarte mare întreaga platformă chimică a judeţului, susţine Ion Gigi Matei.

„Ce se întâmplă acum la CET este o mare mascaradă politică. Nu este o dezbatere de esenţă, se schimbă nişte oameni între ei din două în două luni. Altele sunt temele importante la CET, nu câţi bani a luat un ziar şi câţi a luat altul. Asigurarea cu cărbune, integrarea minelor de la Berbeşti – Alunu, implementarea programelor cu finanţare europeană în municipiu, acestea sunt temele importante care ar trebui să le dea de gândit domnilor de la PNL. Acestea sunt temele care ar trebui să preocupe în mod deosebit conducerea liberală a Consiliului Judeţean Vâlcea”, a acuzat Gigi Matei, la un post local de televiziune.