Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GHEORGHE FOLEA nu pleacă de la PNL! Alesul liberal dezminte categoric toate zvonurile

Consilierul județean Gheorghe Folea a reacționat la informațiile publicate despre plecarea sa și a altor colegi din PNL către alte partide. Acesta susține că informațiile sunt total false, neavând nicio legătură cu realitatea. Acesta susține că este membru PNL de 15 ani și are de gând să activeze în continuare în acest partid.

”Informațiile cu privire la persoana mea sunt total false și nu au nicio legătură cu realitatea. Sunt doar niște simple zvonuri și dezinformări doar pentru a induce în eroare opinia publică. Nu este pentru prima oară când acest editorial îmi face deservicii și aduce atacuri la persoana mea. Am observat că este o obișnuință din partea ziariștilor diletanți de la Ziarul de Vâlcea în a fabrica materiale pernicioase la adresa mea și a Partidului Național Liberal.
Sunt membru al Partidului Național Liberal de cel puțin 15 ani și voi continua să fac parte din familia liberală, indiferent de ce scriu acești jurnaliști.
În acest moment, sunt alături de toți membrii PNL Vâlcea pentru a ne concentra pe următoarele alegeri locale din această vară și le sugerez, pe această cale, celor de la Ziarul de Vâlcea să oprească această activitate anodină pe care o duc de câțiva ani fără vreun scop”, arată consilierul Gheorghe Folea.

Și organizația județeană a PNL Vâlcea a dat un comunicat de presă, prin care dezmite afirmațiile făcute în spațiul public cu privire la plecarea din partid a mai multor primari.
”Din păcate, din nou, constatăm cu dezamăgire că un jurnalist diletant face referire la unul dintre colegii noștri, domnul Gheorghe Folea, care este prezentat ca viitor membru al Partidului Ecologist Român. Precizăm încă o dată că domnul Gheorghe Folea, consilier județean PNL, este membru PNL încă din anul 2003 și continuă să fie același membru activ al filialei.
Informațiile cu privire la primarii de localități sunt simple zvonuri, iar, pe această cale, ne dezicem de orice încercare de manipulare la adresa viitorilor candidați la funcția de primar ai PNL Vâlcea pentru alegerile locale din anul 2020.
Cu privire la situația doamnei Roxana Călina Roșu și a domnului Samoil Vâlcu, fiind menționați ca liberali în articol, precizăm faptul că aceștia nu mai sunt membrii Partidului Național Liberal. Aceștia au fost excluși din partid încă din anul 2018. Decizia privind viitorul lor politic le aparține și le urăm succes pe această cale! Pot fi membrii PER sau ai oricărui alt partid politic de pe scena românească, dar, aviz pentru PER, după cum spune un vechi proverb ”Teme-te de greci chiar și când îți aduc daruri!”.
În clipa de față, toți membrii PNL sunt concentrați pe viitoarea campanie electorală pentru alegerile locale, iar filiala partidului se dezice de orice zvonuri și dezinformări din spațiul public lansate la adresa membrilor de partid.
Prin lipsa deontologiei jurnalistice, acești autoproclamați jurnaliști nu au făcut decât să ofere dezinformări cu privire la colegii noștri în spațiul public, fără a verifica informația sau fără a oferi vreun drept la replică celor aflați în cauză”, se arată în comunicatul Departamentului de comunicare al PNL Vâlcea.