Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GELU VIŞAN: Până pe 14 septembrie, Călin Popescu Tăriceanu va fi arestat

După ce miercuri a detonat bomba pe scena politică anunţând că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va fi arestat, liderul PMP Gelu Vişan dă şi termenul până la care şeful Senatului va ajunge după gratii.

Liderul PMP a făcut declaraţiile într-o emisiune la B1 TV, spunând că DNA va înainte cererea de arestare imediat ce începe sesiunea parlamentară.

„Ieri am primit ultima confirmare, care spune că până pe 14 septembrie 2015, în sesiunea parlamentară, va fi înaintată cererea de arestare în dosarul „M”, să îi spunem așa, în urma unor denunțuri ce există de cel puțin 3 luni de zile”, a spus Vișan, la B1 TV.

Fiind întrebat de unde provine informaţia, Vişan a spus că în niciun caz nu i-a şoptit o păsărică.

„O am dintr-o sursă sigură, nu mi-a spus o păsărică. Este un dosar închis de peste o lună și jumătate. Se așteaptă până în 14 septembrie. Dacă nu a mers demisia cu Ponta se va încerca doborârea Guvernului Ponta în Parlament. Este o singură problemă: de ce este blocat de o lună și jumătate dosarul? Astăzi, când eu știu de acest dosar, de ce nu a fost pusă în aplicare decizia? Asta înseamnă că mai avem un jucător pe scena politică”, a mai spus liderul PMP.