Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Frâncu cerşeşte capital politic colegilor de la centru

CURAJ. La sfârşitul săptămânii trecute, senatorul Emilian Frâncu şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea la Biroul Electoral Municipal (BEM) de la Şcoala „Take Ionescu”. El s-a bucurat de prezenţa liberalului Ludovic Orban, despre care s-a grăbit să declare public că este „prietenul său”, acelaşi lucru susţinându-l şi despre şeful său de la judeţ, deputatul Cristian Buican.  

Emilian Frâncu, senator PNL, a afirmat că depunerea candidaturii pentru scaunul de edil al municipiului este un moment extrem de important pentru cariera sa politică. „Experienţa pe care am acumulat-o în aceşti ani de zbatere pentru municipiu, acum, într-adevăr pot să o pun în practică. Respect pentru oameni şi stop risipei banului public:  acestea vor fi cele două idei de forţă ale campaniei mele. Sloganul  campaniei, respect, seriozitate şi încredere, va face ca echipa USL şi la Rm Vâlcea să fie victorioasă. Alături de prietenul meu Ion Matei, care conduce lista de consilieri municipali vom reuşi să câştigăm  Primăria. Sunt bucuros că alături de mine este prietenul meu Ludovic Orban care a venit special de la Bucureşti, Cristian Buican şi împreună cred că vom reuşi să redăm râmnicenilor bucuria de a trăi într-un oraş curat, frumos, oraş pe care eu l-am numit Casa Noastră”, a declarat senatorul liberal.

Laudele

La fel de încrezător în şansa lui Emilian Frâncu s-a arătat şi liberalul Ludovic Orban, venit tocmai de la Bucureşti pentru a-i mai aduce un plus de imagine parlamentarului, capitol la care, o ştiu bine şi cei de la centru, este deficitar. „Am încredere în Emilian Frâncu, este unul dintre colegii mei, care mărturisesc că de multe ori m-a uimit prin abnegaţia sa, seriozitatea şi chiar jertfa de sine. Este un om care pune înaintea intereselor de familie, de partid, interesele cetăţenilor, este un fel de campion între parlamentarii liberali, campion al proiectelor de legi. Este un om care merită să devină primar pentru că am convingerea că tot timpul, energia şi inteligenţa vor fi puse în slujba cetăţenilor”, a conchis penelistul.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU