Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO/VIDEO: Protest al USR Vâlcea: Stop Pensii Speciale

„Tăiați Pensiile Speciale!, acesta a fost mesajul pe care l-am transmis ieri vâlcenilor în stradă.

USR Vâlcea a spus și marți în centrul orașului Râmnicu Vâlcea „Stop Pensii Speciale!” într-un protest prin care am încercat să atragem încă o dată atenția cât ne vor costa aceste privilegii la care coaliția PSD/PNL/UDMR nu vrea să renunțe.

România riscă să piardă banii europeni pentru școli, spitale și autostrăzi, iar faptul că ultimele două luni, pensiile pentru vârstnici au crescut cu doar 1 leu, în timp ce privilegiații au primit cu 200 de lei mai mult este o nedreptate care trebuie să înceteze.

Românii și vâlcenii care vor să se alăture acestui demers USR o pot face semnând împotriva pensiilor speciale pe stoppensiispeciale.ro

USR este singurul partid care luptă pentru eliminarea pensiilor speciale. Suntem aici ca oamenii să știe că noi ducem această luptă împotriva privilegiaților. Guvernul aruncă banii din PNRR gândindu-se doar la interesul propriului buzunar, iar gaura în buget de 20 de miliarde pe care au constatat-o acum la final de trimestru, chiar dacă au împrumutat România cu 61 milioane de lei pe oră în primele două luni ale anului, demonstrează haosul în care au aruncat țara” au transmis reprezentanții USR Vâlcea.