Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO VIDEO: PNL Vâlcea şi-a lansat candidaţii la primării şi CJ în prezenţa lui Blaga şi Gorghiu

Liberalii din Vâlcea şi-au lansat, în această seară de joi, 3 martie 2016, o parte din candidaţii la primării, dar şi candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean. Într-o sală arhiplină, candidaţii PNL Vâlcea au fost prezentaţi rând pe rând, fiind ovaţionaţi şi încurajaţi de cei din sală.

Înainte de asta însă, co-preşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au ţinut câte un discurs în faşa liberalilor vâlceni. Dacă Gorghiu a avut un speech moralizator, „buldogul” Blaga a preferat să lanseze atacuri la adresa lui Dragnea şi lui Ponta, dar şi să critice voalat electoratul din Oltenia pentru că nu este aşa civilizat ca cel din Ardeal, oltenii mergând de regulă la alegeri pe mâna pesediştilor, în timp ce ardelenii sunt oameni de dreapta.

Revenind la Alina Gorghiu, aceasta a fost pusă pe glume la început, spunându-le peneliştilor vâlceni un banc cu şi despre olteni, dar şi „certându-i” pentru că sala CJ-ului, unde a avut loc evenimentul, este mult prea roşie. „Sunteţi atât de frumoşi şi bine organizaţi încât doar un singur lucru mă deranjează: scaunele roşii mă deranjează vizual, dar nu vreau să le schimbaţi pentru mine că e belea. As vrea să vă spun că Vâlcea (PNL Vâlcea – n.r.) este vârf de lance pentru toată Oltenia. Sunteţi o reţetă de succes. Să dea Dumnezeu să se molipsească şi alte judeţe din Oltenia de la voi. (…) Avem nevoie ca mesajul nostru să ajungă la oameni şi acest lucru nu se poate face decât din uşă în uşă. Acum trebuie să căpătăm mentalitatea de partid de 40%, pentru că nu mai suntem un partid de 17%. (…) Îi felicit pe Cristian Buican şi Grigore Crăciunescu pentru că au avut curajul să-şi asume candidaturile” – a spus Alina Gorghiu.

La final, cei doi candidaţi, vârf de lance ai PNL Vâlcea, Cristian Buican – candidat CJ Vâlcea, şi Grigore Crăciunescu – candidat Primăria Râmnicu Vâlcea, au ţinut câte un discurs în faţa colegilor lor. Dacă Buican a preferat să critice vechea conducere pesedistă a judeţului şi să prezinte programul „Vâlcea liberală”, Crăciunescu s-a arătat convins că are şanse mari să câştige Primăria Râmnicu Vâlcea, el susţinând: „A venit momentul să-mi împlinesc destinul!”.

Video: Youtube Vocea Valcii