Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: PSD VÂLCEA şi-a stabilit noua conducere! Deputaţii Eugen Neaţă şi Ovidiu Popa au devenit vicepreşedinţi

Vineri, 27 ianuarie 2017, la Râmnicu Vâlcea a avut loc prima reuniune din acest an a Comitetului Executiv Județean al PSD Vâlcea, reuniune în care s-au dezbătut teme importante pentru Organizația Județeană PSD Vâlcea, ce vor fi abordate pe parcursul anului 2017.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate mai multe materiale cu privire la analiza rezultatului alegerilor locale și parlamentare, aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli, precum și unele măsuri cu caracter intern, menite să contribuie la consolidarea PSD Vâlcea ca principală forță politică de la nivelul județului.

Participanții la această întâlnire, președinți de organizație, primari, viceprimari, consilieri județeni, parlamentari, au analizat rapoartele prezentate și având în vedere demisia domnului Coca Laurențiu Florian din funcția de Secretar Executiv al Organizației Județene PSD Vâlcea, urmare a faptului că a devenit funcționar public, membrii Comitetului Executiv Județean au votat în unanimitate desemnarea domnului senator Matei Constantin Bogdan ca Secretar Executiv al Organizației Județene a PSD Vâlcea, până la următoarea conferință județeană de analiză și alegeri.

De asemenea, surse din cadrul PSD Vâlcea ne-au informat că Florian Marin a devenit vicepreşedinte şi va gestiona relaţiile publice şi comunicare. Deputatul Eugen Neaţă este şi el începând de vineri, 27 ianuarie 2017, vicepreşedinte al partidului, ca şi deputatul Ovidiu Popa.

În cadrul aceleiași întâlniri, domnul inginer Adrian Mihăilă a fost desemnat, prin vot, Președinte al Clubului Social Democrat Vâlcea, structură de dezbateri și dialog cu societatea civilă, prevăzută în cadrul Statutului PSD.

Membrii Comitetului Executiv Județean au adoptat MOȚIUNEA prezentată de Președintele PSD Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, cu privire la declanșarea procedurilor statutare de evaluare și pregătire a tuturor structurilor interne pentru alegerile locale din anul 2020.

”Rezultatele de la alegerile locale, dar și parlamentare au fost unele excepționale și îi felicit și le mulțumesc tuturor pesediștilor, membrilor și simpatizanților noștri din tot județul.

Eu cred că din acest moment, bazându-ne pe bunele rezultate și experiența acumulată, trebuie să trecem într-o altă etapă și anume pregătirea partidului pentru următoarea provocare: «Alegerile din anul 2020», iar startul acestei operațiuni a fost dat în cadrul acestei întâlniri.

În paralel, în plan administrativ ne vom mobiliza pentru punerea în practică a măsurilor prezentate în programul economic și social cu care am câștigat alegerile locale și parlamentare.

Este o perioadă grea prin care țara trece, cu provocări incredibile, dar sunt convins că la nivel guvernamental, dar și local, vom reuși împreună să construim pentru binele oamenilor.” – Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.

În prima jumătate a acestui an vor fi demarate și implementate proceduri specifice cu privire la înființarea Ligii Elevilor Social Democrați și Ligii Studenților Social Democrați din cadrul TSD Vâlcea.