Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Cafeneaua Liberală a tinerilor din PNL Vâlcea, la a III-a ediție

Organizația de Tineret a PNL Horezu, împreună cu TNL Vâlcea, a organizat la Horezu, o noua ediție a evenimentului „Cafeneaua Liberală”. Temele principale au fost preocupările tinerilor, proiectele acestora în anul centenar, dar și importanța menținerii pilonului II de pensii și cum îi afectează o eventuală desfințare a acestui fond de către actuala guvernare PSD-ALDE.

La eveniment au participat tineri liberali din zona orașului Horezu, aceștia manifestându-și interesul cu privire la organizarea mai multor evenimente de acest gen. Invitații acestui eveniment au fost Dorin V. Draghici, fondator al platformei ”Ghidul Cetățeanului” și Sorin Ciobanu, specialist în comunicare politică și marketing electoral.

”Ne dorim să consolidăm o echipă puternică a tinerilor din Partidul Național Liberal atât în orașul Horezu, cât și în restul organizațiilor din zonă. Vrem să atragem cât mai mulți tineri care își doresc să se implice activ în viața comunitățile lor, care să vină cu idei noi în ceea ce privește o administrație modernă și eficientă. O sa organizăm periodic evenimente care să atragă cât mai mulți tineri dornici de implicare și afirmare politică, pentru că actuala clasă politică care guvernează România, nu ne reprezintă. Sunt foarte mulți tineri care își doresc, la fel ca și noi, o schimbare reală în ceea ce privește modul în care se face politică în țara noastră, care au ales sa nu părăsească România si care continuă lupta pentru a avea o țară prosperă. Imi doresc ca acești tineri sa vină alături de noi în echipa TNL Vâlcea pentru a putea construi împreună un proiect cu care să ne identificăm și pe care să îl promovăm.” a declarat președinta TNL Horezu, Andreea Iulia Zăvoianu.