Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: 800 de pesedişti din VÂLCEA, la lansarea candidaturii lui PONTA. Se anunţă un SHOW incendiar

Entuziasm şi speranţă în tabăra social-democrată de la Vâlcea. Peste 800 de pesedişti vâlceni s-au strâns din toate colţurile judeţului şi au plecat în grupuri la Bucureşti, pentru a fi prezenţi la lansarea candidaturii pentru alegerile prezidenţiale a lui Victor Ponta şi pentru a arăta că sunt alături de candidatul lor.

Social-democraţii vâlceni s-au deplasat la Bucureşti cu 15 autocare, plus microbuze şi maşini personale. Microbuzele şi autocarele au plecat din Rm. Vâlcea, Drăgăşani, Bălceşti, Horezu şi Berbeşti, iar la această acţiune a seniorilor s-au alăturat şi zeci de tineri TSD-işti. Prezent la plecarea autocarelor, preşedintele executiv al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, ne-a declarat: „Ca de fiecare dată, PSD Vâlcea îşi face datoria, iar faptul că avem peste 800 de oameni, care şi-au manifestat dorinţa să meargă la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, arată că PSD rămâne cel mai puternic partid din Vâlcea. La final, aşa ca o glumă, aş vrea să spun că ne ducem să-i cântăm şi ‹La mulţi ani› lui Victor şi aşteptăm să facă cinste după ce va câştiga alegerile”.

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta este anunţată ca o premieră pentru România, pesediştii susţinând că va fi un show incendiar. Manifestarea începe la ora 16.00, pe Arena Naţională, fiind aşteptaţi peste 70.000 de pesedişti din toată ţara.