Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

EXCLUSIV: Urmează mazilirea lui Buican? Mișcări de trupe în PNL Vâlcea

Înfrângerea categorică a lui Cristian Buican la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, la o diferența de peste 17.000 de voturi în fața pesedistului Constantin Rădulescu a activat rapid aninomizitățile din interiorul PNL Vâlcea, iar dușmanii lui Buican, care până acum nu au avut tupeu să iasă în față, îi pregătesc acestuia debarcarea din fruntea PNL Vâlcea.
Surse de ultimă oră din zona liberală atestă faptul că Virgil Pîrvulescu și echipa din jurul său vor să pună mâna pe partid, așteptând chiar ca actualul președinte să facă un pas în spate, prin demisie.
Numai că nici Buican nu este vreun neavenit al politicii sau vreo fată mare și știe exact ce are de făcut. Mai mult, în prima ședință a BPJ de după alegeri, Buican pare chiar prietenos cu Virgil și spune că îl susține în demersul său de a ajunge viceprimar în coasta lui Mircia Gutău.
”Aseară, in BPJ al PNL Vâlcea, am decis sa propunem colegilor de la USR-PLUS, implementarea unui proiect comun pentru Rămnicu Vălcea prin constituirea unei majoritați in consiliul local.
Nu e vorba aici de obținerea unor funcții!!!
Cred că, in acest fel, rămânem consecvenți principiilor noastre şi nu vom trăda increderea majoritații alegătorilor din Râmnic care au votat pentru cele două formațiuni politice.
E dorința noastră, a liberalilor.
Aşteptăm răspunsul colegilor de la USR-PLUS care sper că nu vor face jocul ,,alianței binelui psd-per” şi de această dată”, a postat Cristian Buican.

În următorarele zile, trebuie să ne facem provizii de pop corn pentru că urmează frământări politice importante! Iar pe toate le veți afla numai de pe www.voceavalcii.ro. Vă vom ține la curent cu ultimele evoluții politice din Vâlcea.