Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Eugen Tomac la Drăgăşani: „PMP va da viitorul preşedinte al României”

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a participat, sâmbătă la Drăgășani la inaugurarea sediului PMP, alături de alţi 20 de lideri ai partidului, oameni fideli preşedintelui Traian Băsescu. Eugen Tomac a declarat că în eventualitatea în care USL se va rupe, Crin Antonescu nu va deveni liderul Opoziţiei pentru că „este nevoie de o perioadă lungă de carantină”.

„În primul rând ar trebui să vină să-şi ceară scuze poporului român pentru faptul că l-a readus în scena politică pe Dan Voiculescu, l-a girat, a dovedit un naţionalism feroce, a stat la baza suspendării lui Traian Băsescu. Crin Antonescu are nevoie de o lungă perioadă de carantină până a deveni lider credibil al unui partid de opoziţie. În orice caz, în perioada următoare pot spune că mulţi membri PNL se vor îndrepta spre Partidul Mişcarea Populară”, a afirmat Eugen Tomac, la finalul întrunirii cu membrii şi simpatizanţii PMP din Drăgăşani. Eugen Tomac a mai adăugat că scopul partidului pe care-l conduce, în perioada următoare, este de a obţine un scor de două cifre la alegerile europarlamentare.

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca a susţinut, în intervenţia sa, că în România, în acest moment, Traian Băsescu este singura voce a Opoziţiei. „În România nu avem opoziţie în acest moment, Traian Băsescu este singura voce a opoziţiei, singurul care contrabalansează majoritatea USL. De aceea este nevoie de PMP pe scena politică, pentru a scoate USL din calcul, pentru a dezvolta de fapt zonele sărace ale României, cele în care PSD este lider – Vâlcea, Olt, Dolj, Teleorman”, a spus Gabriel Berca.
PMP1 copy
Din delegaţia PMP prezentă sâmbătă la Drăgăşani au mai vorbit Ruxandra Dragomir, Alin Popescu, Gelu Vişan, Clement Negruţ şi liderul organizaţiei judeţene a PMP Vâlcea, Marian Mirea, care i-au îndemnat pe participanţi să voteze la europarlamentare pentru a aduce PMP un scor de două cifre pentru partid.

„Bine aţi venit în proiectul politic al lui Traian Băsescu” – Daniel Funeriu

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei şi fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, a participat, alături de 20 lideri ai PMP, la inaugurarea sediului PMP Drăgăşani. În prezenţa a peste 150 de oameni, care au umplut până la refuz noua sală de cinema 3D din oraşul viilor, Daniel Funeriu şi-a început discursul cu un îndemn: „Bine aţi venit în proiectul politic al lui Traian Băsescu”.

Funeriu a mai adăugat că principalele crezuri ale PMP sunt, de fapt, lucrurile pentru care a militat Traian Băsescu, cum ar fi justiţie independentă şi educaţie de calitate. „PMP este proiectul politic al lui Traian Băsescu. Pentru tot ceea ce a militat preşedintele României în cele două mandate, justiţia independentă, o educaţie de calitate, toate acestea se regăsesc între dezideratele Partidului Mişcarea Populară. Suntem mândri că suntem consideraţi de actuala putere oamenii lui Traian Băsescu. Ponta a spus cu teamă că dacă nu ne vor învinge pe noi, cei ai lui Traian Băsescu, la alegerile prezidenţiale, scapă cine poate. Dar mesajul nostru pentru Ponta este că nu pot minţi ei cât putem noi construi”, a afirmat fostul consilier prezidenţial.

Theodor Paleologu l-a comparat pe Traian Băsescu cu vinul bun de Drăgăşani

Pentru Theodor Paleologu, Traian Băsescu este ca un tigru bătrân, dar încă feroce, care este în stare să se ia la bătaie cu oricine. „Singura mea legătură cu municipiul Drăgăşani este vinul. Eu am stat departe de Traian Băsescu, dar l-aş putea compara pe domnul preşedinte cu vinul, care cu cât este mai vechi cu atât îi creşte valoarea. L-am văzut pe Traian Băsescu la Cluj şi am avut impresia că văd un tigru bătrân, dar unul feroce, după zece ani de mandat. Deşi mulţi i-au cântat prohodul, Traian Băsescu rămâne cel mai puternic lider politic al momentului”, a apreciat Paleologu.