Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

EUGEN NEAŢĂ: Investim pentru tineri, investim pentru viitorul României!

Guvernul României a lansat programul “Investește în tine”, program ce se adresează persoanelor cu vârsta între 16 şi 55 de ani, dar „în mod special tinerilor” aflați la studii și care nu au un loc de muncă.
Deputalul PSD de Vâlcea, Eugen Neaţă, ne informează că Programul “Investeşte în tine” se referă la investiţiile pe care o persoană le poate face în propria sa dezvoltare, adică în propria educaţie, cultură sau sănătate. Acest program va include şi investiţiile în dezvoltarea personală a membrilor familiilor beneficiarului.

”Tinerii între 16 și 26 de ani vor putea obține credite de 40.000 de lei, la care se adaugă încă 20.000 de lei dacă beneficiarul este angajat sau se angajează în perioada derulării programului.

Persoanele între 26 şi 55 de ani vor putea obține credite de 35.000 de lei, care pot fi extinse cu 20.000 lei dacă beneficiarul este angajat sau se angajează în perioada derulării programului.

Dobânda este 0% din perspectiva beneficiarului, practic toate dobânzile şi comisioanele bancare sunt suportate de stat prin bugetul Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (CNSP), cu condiţia plăţii la scadenţă a ratelor creditului” a declarat deputatul Eugen Neaţă.