Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Emilian Frâncu se vrea în continuare şef la PNL Rm. Vâlcea

ÎNDRĂZNEALĂ. Pentru a-şi rezolva problemele din partid, cauzate de arestul preventiv, Emilian Frâncu şi-a aranjat o întâlnire cu preşedintele Crin Antonescu. Liberalul vâlcean şi-a revendicat scaunul de lider al PNL Rm. Vâlcea, faultându-l astfel pe senatorul Cotescu care se vedea deja preşedinte al organizaţiei municipale. 

CLAUDIA STANCIU

claudia.stanciu@voceavalcii.ro

La doar o zi după ce a ieşit din închisoare, Emilian Frâncu s-a întâlnit cu colegii de partid, el organizând o şedinţă la sediul PNL Râmnicu Vâlcea. Atunci el şi-a exprimat dorinţa de a rămâne în continuare preşedintele organizaţiei municipale, deşi, în acest moment, el este suspendat din partid. După cum bine se ştie, Emilian Frâncu a fost arestat preventiv sub acuzaţia de luare de mită cu doar două zile înainte de organizarea alegerilor interne pentru postul de preşedinte al PNL Rm. Vâlcea. Aşadar, el nu a mai apucat să candideze pentru un nou mandat, pentru că, aşa cum spuneam, a fost băgat, pentru cinci luni de zile, în spatele gratiilor.

Acum, Emilian Frâncu a venit cu noi forţe şi deşi a primit o condamnare pentru corupţie, el nu se ruşinează şi îşi cere postul înapoi. Sigur, îndrăzneala sa îi va strica apele senatorului Adrănel Cotescu, care în ultimele luni şi-a pregătit cu meticulozitate treburile pentru a deveni noul preşedinte al PNL Rm. Vâlcea. Acum, rămâne de văzut dacă Emilian Frâncu va reuşi să revină în fruntea liberalilor râmniceni, el încercând să reintre în graţiile mai marilor săi lideri de la Bucureşti, fiind văzut la sfârşitul săptămânii trecute la sediul PNL central, unde a mers la o discuţie cu preşedintele Crin Antonescu,