Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

Emil Boc, primar la Cluj şi fără ajutorul PNL! Vezi cum arată sondajele!

foto arhiva Vocea ValciiScandal în marele PNL pe tema candidaturii primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, pentru încă un mandat. Dacă foştii pedelişti îl susţin cu toate forţele pe fostul premierul al României, liberalii nu mai ştiu cum să scape de el.

Peneliştii vechi susţin că Emil Boc va trăda partidul înainte de alegerile locale şi se va duce la PMP alături de Traian Băsescu. În acest context, liberalii susţin candidatura la Primăria Cluj-Napoca a actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, despre care spun că ar avea şanse imense să câştige.

Sondajele de opinie realizate în municipiul Cluj-Napoca îi contrazic însă pe liderii PNL. Asta pentru că, pare-se, Emil Boc este indicat drept câştigător detaşat al alegerilor locale din vara anului 2016, având un procent de 56%. Un aspect important al sondajului realizat este acela că, în opinia votanţilor, nu are nicio importanţă din partea cărui partid va candida Emil Boc. Că va fi din partea PNL sau PMP, că va candida independent, este mai puţin important, pentru că el este lider al sondajului.