Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Eleva de nota 10, premiată de PSD VÂLCEA

Eleva Colegiului Naţional de Informatică – Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea, Raluca Cristian Dumbrăvescu, care a obţinut nota 10 la examenul de Evaluare Naţională a fost premiată de PSD Vâlcea.

Organizaţia judeţeană a PSD Vâlcea s-a dovedit a fi un susţinător activ al elevilor cu rezultate bune la învăţătură, premiind şi în anii trecuţi performanţele notabile a unor elevi din Vâlcea.

Preşedintele interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu consideră că este o datoria a noastră a tuturor de a susţine şi promova excelenţa, într-o lume în care mediocritatea câştigă cât mai mult teren.

„Într-o lume în care veştile proaste ţin prima pagină a publicaţiilor, cancan-ul sau exemplele proaste din partea politicienilor reprezintă ştiri devorate de public, iată că domnişoara Dumbrăvescu Raluca Cristina, elevă a Colegiului Naţional de Informatică – Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea, vine cu o veste bună şi obţine media 10 la examenul de Evaluare Naţională.

Aşa cum am procedat şi anul trecut când am decis să premiem media 10 la examenul de Bacalaureat, anul acesta PSD Vâlcea premiază un copil care aduce o rază de speranţă pentru noi, publicul larg şi pentru aşteptările noastre cu privire la comunitatea în care trăim.

Vreau să le mulţumesc colegilor mei din PSD Vâlcea pentru implicare, în special doamnei Adina Dobrete şi domnului George Mihăilescu.

Sper ca darurile pe care noi le-am pregătit şi le-am oferit astăzi sa-i aducă bucurie acestei fetiţe, iar părinţilor le adresez felicitări pentru că au crescut şi educat un copil excepţional şi le urez sănătate pentru a fi alături de Raluca în provocările pe care viaţa şi procesul de pregătire educaţională i le vor oferi”, susţine deputatul Constantin Rădulescu, preşedintele interimar al PSD Vâlcea.