Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Elena Udrea: „PMP va avea de ales între mine şi Cristian Diaconescu”

Elena Udrea a precizat că PMP trebuie să aleagă în acest moment între Cristian Diaconescu și persoana ei cu privire la prezidențiabilul PMP din această toamnă.

„PMP va avea de ales între mine și Cristian Diaconescu. Dacă partidul mă votează, voi candida. Marți va fi un vot pentru candidatul PMP la alegerile prezidențiale”, a declarat Elena Udrea.

Şi Cristian Diaconescu susţine că va candida la preşedinţie pentru că îşi respectă astfel „angajamentul” si a cerut conducerii PMP să ia măsuri împotriva colegilor săi care „au minţit la televizor”.

Într-o postare pe Facebook, Cristian Diaconescu atrage atenția că semnele de întrebare asupra capacității sale de a atrage susținători și, implicit, asupra candidaturii sale au apărut în momentul în care a cerut public confocarea averilor dobândite ilicit. „Am fost întrebat de mai multe ori de ce îmi doresc să candidez. Cred în această ţară şi candidez pentru că am încredere în forţa României. Cred că România se poate schimba şi cred că este o ţară în care există multe resurse şi se poate face mult mai mult. Zilele trecute, a fost pentru prima dată când am spus foarte clar care este intenţia mea şi este interesant că imediat după ce am atins subiectul confiscării averilor acumulate illicit, au apărut voci care contestă candidatura mea. Sunt curios dacă se contestă candidatura mea sau se contestă, de fapt, iniţiativa pentru confiscarea averilor ilicite”, scrie Diaconescu.

Miercuri, Ruxandra Dragomir, președinta organizației de femei a PMP, a ridicat public problema schimbării candidatului la președinția României – Cristian Diaconescu – cu Elena Udrea, președintele formațiunii, motivând că aceasta din urmă este mult mai vizibilă și că are o mai mare capacitate de a atrage voturi. Afirmațiile fostei tenismene au fost imediat contrazise de Elena Băsescu, care continuă să susțină candidatura lui Diaconescu.