Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto facebook

Ecologistul MIRCIA GUTĂU a împărțit flori de 8 martie!

foto facebookMircia Gutău este candidatul Partidului Ecologist Eomân pentru funcția de primar al municipiului Râmniu Vâlcea, la alegerile din 5 iunie 2016. Președintele interimar al acestei formațiuni la Vâlcea este Sebatsian Vețeleanu, unul dintre oamenii pe care Gutău a pariat de fiecare dată.

Prima acțiune oficială a lui Mircia Gutău, în calitate de membru PER, a fost cea de împărțire a florilor din pentru doamnele și domnișoarele din municipiul Râmnicu Vâlcea.

„N-am dorit niciodată să ajung primarul Râmnicului folosindu-mă de umbrela unui partid puternic şi vreau să demonstrez că Mircia Gutău şi cu echipa mea vom câştiga Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea cu un partid mic, care n-a avut structuri absolut deloc în municipiu şi judeţ. Nu mi-am dorit să deranjez pe cineva, să vin într-o structură unde deja sunt anumiţi lideri şi să se simtă daţi la o parte prin venirea noastră, pentru că, nu trebuie să ascund, sunt un om hotărât, direct, iar dacă cineva nu este compatibil cu mine, atunci nu poate face echipa. Mi-am dorit ca această echipă să o facem de la zero, astfel că obiectivul nostru important şi prioritar este să câştigăm Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi un minim de trei consilieri judeţeni”, a precizat Mircia Gutău, în cadrul unei conferințe de presă.