Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DUMITRU LOVIN dezlănțuit la VÂLCEA: Ce să-mi dea mie Costi? Poate M**E!

Declarație uluitoare a președintelui ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, în cadrul conferinței de presă, care a avut loc miercuri, 8 iunie 2016, la sediul ALDE din Râmnicu Vâlcea. Referindu-se la negocierile care se poartă pentru stabilirea conducerii Consiliului Județean Vâlcea, Lovin a precizat că partidul său este interesat doar de funcția de președinte, altceva fiind exclus în accepțiunea oamenilor lui Tăriceanu de la Vâlcea.

După cum se știe, PSD sau PNL pentru a-și impune omul lor la președinția C Vâlcea trebuie să facă alianță și cu ALDE și cu PER, configurația mandatelor în CJ fiind PSD 14 mandate, PNL 13, PER 3 și ALDE 3.

Dumitru Lovin exclude orice fel de discuții dacă Adrian Bușu nu va fi susținut pentru președinția CJ Vâlcea. Ba chiar a spus că președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu nu are ce să-i ofere în afară de funcția de președinte. Într-un limbaj colorat, Lovin a spus: ” Ce să-mi dea mie Costi? Poate .UIE!”

Pe de altă parte, președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, răspunde foarte elegant provocărilor ce vin din partea ALDE, trimițând o invitație liderilor ALDE la dialog pentru constituirea unei majorități în Consiliul Județean Vâlcea.