Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Drept la replică: Deputatul Buican reacționează

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, face următoarele precizări în urma apariţiei în publicaţia online „Timpul de Vâlcea” în data de 23 aprilie 2018 a materialului intitulat „Primarul Sandu Ion şi deputatul Cristian Buican pot fi acuzaţi de fraudarea fondurilor europene, prin fapte de corupţie”:
1. Materialul menţionat este unul vădit defăimător la adresa deputatului Cristian Buican şi a reprezentanţilor administraţiei publice din localitatea Perişani, iar informaţiile prezentate sunt false, extrase din context sau pur şi simplu plăsmuiri ale imaginaţiei autorului. De asemenea, pe lângă rea-voinţă, autorul articolului dă dovadă de lipsă de înţelegere a legislaţiei în domeniul organizării, administrării şi exploatării pajiştilor.
2. Deputatul Cristian Buican şi-a desfăşurat întotdeauna activitatea cu respectarea principiului legalităţii şi nu a întreprins niciun demers care să contravină prevederilor legale în vigoare.
3. Articolul menţionat nu respectă minime reguli de conduită jurnalistică şi, în realitate, este doar un atac la persoana deputatului Cristian Buican şi o încercare disperată de a păta imaginea acestuia.
4. De asemenea, reamintim opiniei publice că nu este pentru prima dată când publicaţia menţionată lansează atacuri mincinoase la adresa deputatului Cristian Buican sau a filialei Vâlcea a PNL. Astfel, în campania electorală pentru funcţia de primar a comunei Bujoreni, publicaţia „Timpul de Vâlcea” a publicat materiale de presă mincinoase la adresa deputatului Cristian Buican pentru a dezavantaja candidatul PNL, pentru care acum răspunde în instanţă.
5. Ţinând cont de toate aceste aspecte semnalate, deputatul Cristian Buican va acţiona în instanţă publicaţia şi autorul articolului menţionat, aşa cum a făcut de fiecare dată când, la adresa sa, au fost lansate în spaţiul public minciuni şi dezinformări grosolane.
6. Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, subliniază faptul că nu va accepta niciodată ca prin articole mincinoase să se aducă atingere imaginii PNL, a membrilor săi şi a sa personal şi va face toate demersurile instituţionale necesare pentru ca cei vinovaţi să răspundă în faţa instanţelor de judecată. Deputatul Cristian Buican şi reprezentanţii PNL Vâlcea vor continua să lucreze în slujba cetăţenilor judeţului Vâlcea, în ciuda presiunilor unor auto-intitulaţi jurnalişti care încearcă să discrediteze acest partid şi pe reprezentanţii săi.