Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dragnea e decis să candideze la şefia PSD: Sunt hotărât, dar anunț când hotărăsc eu

PSD fierbe şi încă nu s-a decis cine va conduce interimar formaţiunea după retragerea lui Victor Ponta. Dacă până acum liderii PSD nu vorbeau deschis despre confruntarea internă, primul care face acest pas este Liviu Dragnea.

Acesta a declarat că este decis să candideze pentru conducerea interimară a PSD, dar că va anunța când va face acest demers. „Sunt deja hotărât, dar anunț când hotărăsc eu. Eu sunt hotărât”, a precizat Liviu Dragnea.

Declaraţia a fost făcută după reuniunea informală de joi de la sediul PSD, la care au participat Liviu Dragnea, premierul Victor Ponta, președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, și secretarul general al social-democraților, Andrei Dolineaschi.

Însă şi Rovana Plumb a declarat la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD, că doreşte să continue interimatul până la organizarea congresului.

„Îmi asum responsabilitatea de a-mi depune în fața tuturor colegilor noștri, liderilor noștri din teritoriu și național dorința de a continua interimatul ca președinte al PSD până la organizarea congresului, congres care va fi decis de către Comitetul Executiv Național”, a declarat Plumb.