Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dorel Jurcan face o campanie curată, bazată pe soluţii şi proiecte

FAIRPLAY. Candidatul ARD pentru un fotoliu de senator în Colegiul Râmnicu Vâlcea, Dorel Jurcan, precizează că-şi doreşte o campanie curată, bazată pe soluţii şi idei şi una în care adversarii să-şi aplice lovituri sub centură, nutrind convingerea că o asemenea manifestare publică irită, în general, electoratul.

În săptămâna care a trecut, Dorel Jurcan s-a întâlnit cu cetăţenii din mai multe zone ale municipiului, mesajul său fiind unul puternic, bine conturat. „Îmi doresc ca la viitorul mandat, în cazul în care electoratul va decide că mai merit să-i reprezint în Senat, să identific, cu mai multă precizie, problemele cu care se confruntă locuitorii Râmnicului şi să încercăm, împreună, să găsim soluţii pentru rezolvarea doleanţelor lor. Mai mult decât atât, vreau ca oamenii să ştie că ARD nu vrea să le cumpere votul, cu mese, aşa cum fac celelalte partide. În această campanie, dorim să comunicăm mult mai mult cu electoratul şi să le facem cunoscute priorităţile noastre”, a declarat Dorel Jurcan, candidatul ARD în Colegiul senatorial Râmnicu Vâlcea.

Mai mult, candidatul ARD în Colegiul Râmnicu Vâlcea susţine că una dintre priorităţi este repornirea OLTCHIM cu salvarea locurilor de muncă de pe platformă, printr-o privatizare corectă, corelată cu repornirea rafinăriei ARPECHIM, asigurându-se astfel funcţionarea integrată şi profitabilă a celor două unităţi industriale, aşa cum au fost ele proiectate de la bun început. „Realizarea zonei metropolitane în jurul municipiului Râmnicu Vâlcea, cu includerea staţiunilor din vecinătate – Olăneşti, Govora, Ocnele Mari, Căciulata şi Călimăneşti, premisă certă pentru dezvoltarea a noi locuri de muncă, a turismului şi atragerea de fonduri europene în perioada 2013 – 2020 • Consolidarea sectorului serviciilor publice şi dezvoltarea serviciilor private, cu accent pe programul de promovare şi dezvoltare turistică “Vino la Vâlcea!”. Zona Râmnicu Vâlcea – Băile Olănești trebuie să devină, printr-o promovare adecvată la nivel naţional şi internaţional, centrul în jurul căruia gravitează întreaga infrastructură turistică judeţeană • Eficientizarea sistemului medical pornind de la nevoile pacientului, cu respectarea standardelor medicale ale Uniunii Europene şi alocarea unui buget care să aibă în vedere cerinţele actuale din domeniul sănătăţii publice • Modernizarea sistemului public de educaţie, cu diversificarea secţiilor de învăţământ postliceal şi universitar prezente în Vâlcea şi adaptarea acestora la cerinţele pieţei muncii”, a mai spus senatorul.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU