Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Doctorul Neamu despre scandalul din ALDE Vâlcea: Nici măcar la morţi nu m-au chemat!

Organizaţia judeţeană ALDE Vâlcea trece printr-o perioadă nefastă şi pare că scandalurile interne nu se mai termină. Deşi a scăpat de dizolvarea de la centru alături de cele 37 de organizaţii pe care Tăriceanu le-a desfiinţat ca urmare a scorului dezastruos obţinut la alegerile europarlamentare, ALDE Vâlcea încă se zbate în scandal, neputinţă şi penibil.

4 aleşi locali cu notorietate, excluşi din partid

În urmă cu ceva timp, un Birou Judeţean ilegal şi nelegitim a propus excluderea a patru membri marcanţi ai partidului, oameni implicaţi în administraţia publică locală şi judeţeană. Este vorba despre vicepreşedintele CJ Vâlcea, Adrian Buşu, consilierul judeţean Ioan Neamu şi consilierii locali Ion Nuică şi Remus Grigorescu. Nici acum situaţia celor 4 nu este clarificată în interiorul partidului, ei aşteptând totuşi o limpezire a situaţiei. În partid, pe la colţuri, se vorbeşte că este doar o şicanare pentru că nu au cum să fie excluşi, iar mandatele de consilier judeţean şi local nu sunt în niciun pericol.

Ioan Neamu: Cine sunt „no-name-urile” astea care vor să ne conducă?

Cunoscutul medic legist Ioan Neamu, care este consilier judeţean din partea ALDE, se arată consternat de toată tevatura din ALDE Vâlcea. Deşi se află într-o postură destul de neplăcută, Ioan Neamu se amuză pe marginea situaţiei, cu un umor pe care doar un „doctor de morţi” îl poate avea. „Sincer, regret toată această situaţie din ALDE. Sunt momente penibile, jenante şi descalificate pentru toţi care decid acum în ALDE. Practic, eu am fost eliminat din conducerea politică a judeţului încă din noiembrie anul trecut, când am fost exclus din Biroul Judeţean. De atunci, am fost izolat. Nici la morţi nu m-au chemat, adică la acele depuneri de coroane, unde toate partidele fac paradă cu forţa organizaţiei şi numărul de membri”, ne-a declarat consilierul judeţean Ioan Neamu.

Despre conducerea interimară a deputatului Ion Cupă, doctorul Neamu spune că de când a venit acesta la conducere nu a construit nimic, doar a distrus. „De când a venit domnul Cupă, a dizolvat organizaţia municipală, apoi cea judeţeană şi multe alte organizaţii din judeţ şi apoi vii şi te plângi că nu ai luat voturi. Cine sunt „no-name-urile” astea care vor să ne conducă?”, se întreabă, retoric, Ioan Neamu.