Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

Doctorul Badea va fi „executat”! Liberalii l-au băgat în comisia de disciplină!

foto Vocea ValciiAtitudine mizerabilă a liberalilor din Consiliul Judeţean Vâlcea, care, îndemnaţi de liderul lor de partid – Cristian Buican – au început deja „execuţia” colegului lor de partid, Nicolae Badea, director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vâlcea. Zvonurile apăruseră de ceva timp, după ce peneliştii au început să-i reproşeze directorului Badea că răspundea la comenzile fostului preşedinte al CJ Vâlcea, Ion Cîlea, dar şi că are destul de mulţi prieteni în PSD, cu care, din când în când, mai iese la o cafea.

Paharul s-a umplut în momentul în care Nicolae Badea a refuzat să mai angajeze la DGASPC Vâlcea pe criterii politice, organizând concursuri pentru funcţiile vacante din instituţie doar pe baza principiului competenţei şi valorii. Aşa şi-a lăsat directorul liberal şefii cu ochii în soare, dar şi cu piloşii neangajaţi.

Ca atare, liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, a găsit de cuviinţă că este momentul să scape de Nicolae Badea şi a ordonat conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea să-l bage pe „neascultătorul coleg” în Comisia de disciplină, cunoscându-se faptul că DGASPC este o instituţie subordonată CJ-ului.

Pe surse am aflat că, în comisie, Badea este victimă sigură şi că deja liberalii şi-au pregătit următorul candidat pentru funcţia de preşedinte de la Protecţia Copilului. Cine-i individul? Evident că un membru de partid fidel crezului şi ţelului liderului Cristian Buican, un tânăr din PNL care crede că a venit momentul să fie promovat în funcţii de conducere, după o perioadă atât de lungă de când îi şterge pantofii şefului.