Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dezvăluiri INCENDIARE ale deputatului BUICAN despre AFACERILE de la Vaideeni

În prima conferinţă a ACL de la Vâlcea, deputatul Cristian Buican a demonstrat că Opoziţia îi prieşte chiar mai bine decât Puterea, abordând câteva teme extrem de interesante şi punând degetul pe rană în ceea ce priveşte afacerile care se învârt în jurul localităţii Vaideeni, cea care a fost cea mai afectată din Vâlcea de inundaţii. Deputatul susţine că are informaţii că unii băieţi şmecheri fac bani frumoşi cu anumite utilaje care stau pe anumite drumuri… degeaba.

„În ceea ce priveşte repartizarea fondurilor de 12 milioane lei, pentru înlăturarea efectelor calamităţilor există astăzi o mare nebuloasă. Nu cred că cineva ştie cum se folosesc aceşti bani. Având în vedere faptul că nu s-a făcut încă o situaţie foarte exactă a acestor calamităţi, evident că nimeni nu are o evaluare. Am văzut şi eu la TV responsabili judeţeni care estimează că pagubele s-ar ridica undeva la 120 de milioane lei.

Voi urmări îndeaproape modul în care vor fi gestionate aceste sume. Am informaţii că există în judeţul Vâlcea utilaje care staţionează în diverse locaţii ale judeţului cu 800 ron/oră. Vă reamintesc că situaţia permite ca în situaţii de urgenţă să se contracteze lucrări fără efectuarea de licitaţii conform legii. Astfel că cei care gestionează fondurile pot da după ureche aceste lucrări firmelor care contribuie la puşculiţa electorală a domnului Ponta. Eu cred că în următoare perioadă vă voi putea furniza informaţii în legătură cu puşculiţa electorală a domnului Ponta din judeţele afectate de inundaţii în Oltenia” – a declarat Cristian Buican.

Vom reveni cu mai multe informaţii în ediţia tipărită de luni, 11 august a.c.