Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dezbaterea candidaţilor pentru Primăria Râmnicu Vâlcea: Mircia Gutău i-a surclasat pe Grig şi pe Romeo!

Prima dezbatere importantă între candidaţii cu şanse la Primăria Râmnicu Vâlcea a avut loc joi, 19 mai 2016 la televiziunea Vâlcea 1. Spre dezamăgirea unora, întâlnirea dintre Gutău, Grig şi Romeo Rădulescu nu s-a lăsat cu sânge pe pereţi, discuţia fiind una axată pe proiecte, viziuni şi timp de o oră şi jumătate cât a durat dezbaterea s-au abordat mai multe teme de discuţii, în special administrative, la care fiecare dintre candidaţi şi-au expus punctele de vedere. Fără atacuri, fără înţepături şi măcar mici glumiţe.

„Mulţumesc tuturor colegilor mei din presă pentru aprecierile făcute în legătură cu dezbaterea de la Vâlcea 1, însă, părerea mea este că această întâlnire a „greilor” a fost una lipsită de substanţă, nu din vina moderatorilor, vă asigur.

Cei trei, Gutău, Grig şi Romeo au vrut să arate că pot sta împreună în aceeaşi cameră fără să iasă scântei şi şi-au cenzurat discursurile pe care le au în spaţiul public.

Dacă vreţi, mi se pare că Gutău a fost peste cei doi, tocmai pentru ca a fost mai dezinvolt. Ştiu, unii mă vor înjura pentru această afirmaţie, dar am fost înjurată şi pentru mai puţin…

Revin la dezbatere: se putea şi mai bine. Am văzut un Romeo Rădulescu puţin crispat şi un Grig, care a arătat că poate bate câmpii cu graţie mai mult decât o face la şedinţele de Consiliu Local.

Sincer: mai vreau o confruntare de la care să aflu şi răspunsuri. La Vâlcea 1 a fost doar o primă încercare!”, a postat pe pagina sa de socializare jurnalista Magda Popescu, care a fost prezentă şi ea la dezbatere.