Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Vlădoiu a oferit, de 8 martie, mii de garoafe doamnelor

În fiecare an, deputatul Aurel Vlădoiu marchează venirea primăverii şi Ziua Internaţională a Femeii aşa cum se cuvine. În ziua de 8 martie, parlamentarul PSD s-a deplasat în mai multe localităţi din zona Horezu, unde a dăruit peste 1.200 de flori doamnelor şi domnişoarelor, care şi-au arătat bucuria faţă de gestul acestuia. La Buneşti, deputatul Vlădoiu a fost întâmpinat cu zâmbetul pe buze de angajatele Primăriei şi de cele ale Bibliotecii, la fel cum s-a întâmplat şi-n comuna condusă de Dumitru Pearcu, Tomşani. Aici, parlamentarul social – democrat a împărţit flori nu numai angajatelor Primăriei şi bibliotecii, ci şi cadrelor didactice. De asemenea, pe mai multe străzi din comună, Aurel Vlădoiu a făcut câte un gest frumos, urând „O primăvară frumoasă!” şi dăruind flori mai multor femei.

Însoţit de primarul Constantin Bănacu, parlamentarul PSD a dăruit flori la mai multe şcoli din comuna Bărbăteşti. Spre bucuria celor doi, copiii au pregătit câteva programe artistice dedicate mamei şi venirii primăverii. „Domnul deputat Vlădoiu a fost mereu lângă noi, la toate evenimentele importante din viaţa comunei. Şi astăzi am fost împreună în mai multe sate ale Bărbăteştiului pentru a dărui flori femeilor din localitatea noastră”, a declarat primarul Bănacu.

După ce a făcut aceleaşi gesturi frumoase şi pentru angajatele Primăriei Măldăreşti, Aurel Vlădoiu s-a deplasat la Cernişoara, unde era aşteptat de primarul Mihai Ionescu. Cei doi social – democraţi au dăruit flori cadrelor didactice de la trei şcoli din comună şi au participat la spectacolul artistic oferit de elevii de la Scoala cu clasele I-VIII din satul Mădulari, comuna Cernişoara. Apoi, deputatul Vlădoiu şi primarul Ionescu au mers pe străzile comunei Cernişoara, oferind flori tuturor doamnelor şi domnişoarelor  cu care s-au întâlnit. „Mă bucur că marcăm şi la Cernişoara Ziua Internaţională a Femeii. În plus, mi se umple sufletul de satisfacţie când văd aceste tinere vlăstare ale dumneavoastră, copiii, cum cresc şi se educă pentru viitorul ţării”, a transmis Aurel Vlădoiu femeilor din comuna Cernişoara.

RAUL POP