Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Neață, vești bune pentru Vâlcea la începutul noii sesiuni parlamentare

Noua sesiune a Parlamentului a început luni, 3 septembrie a.c., iar printre priorităţile coaliţiei PSD-ALDE se numără noua lege a pensiilor, reexaminarea legii off-shore, definitivarea modificărilor la Codul penal și Codul de procedură penală după pronunțarea CCR asupra sesizărilor de neconstituționalitate și alte proiecte importante pentru români și România.

Cu această ocazie, deputatul Eugen Neaţă a declarat: „La data de 03 septembrie 2018, am început sesiunea parlamentară de toamnă. Am votat componența Biroului Permanent al Camerei Deputaților, respectiv vicepreședinții, secretarii și chestorii.

În perioada următoare printre prioritățile legislative se numără noua lege a pensiilor, reexaminarea legii off-shore, definitivarea modificărilor la Codul penal și Codul de procedură penală după pronunțarea CCR asupra sesizărilor de neconstituționalitate și alte proiecte importante pentru români și România.

Partidul Social Democrat își respectă promisiunile făcute în campania electorală și realizeză proiecte pentru dezvoltarea României!

O veste bună pentru județul Vâlcea este că pe lista de priorități a implementării măsurilor din programul de guvernare se află Fondul de Investiții pentru dezvoltarea stațiunilor balneare. Din acest fond se va finanța dezvoltarea și modernizarea stațiunilor Băile Olănești, Băile Govora și Călimănești-Căciulata. Guvernul României va da ordonanța de guvern până în luna noiembrie 2018.

Îmi voi desfășura în continuarea activitatea ca membru în Comisia de muncă și protecție socială. Mulțumesc celor care au avut și au încredere în mine! Îmi voi respecta toate promisiunile și voi rămâne la fel de activ!”.