Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Laurențiu Nicolae Cazan: Stroeștiul va avea canalizare! Contractul de finanțare a fost semnat!

Investițiile de mare anvergură ale guvernării liberale conduse de către premierul Nicolae Ciucă, continuă în județul nostru, în prezența unuia dintre cei mai mari promotori ale investițiilor, atunci când vine vorba despre fonduri pentru meleagurile vâlcene. Cea mai așteptată veste pe care locuitorii din Stroești o așteaptau de foarte mult timp, vine de la deputatul liberal Laurențiu Nicolae Cazan: ’’Stroeștiul va avea canalizare !”

Acesta a fost prezent alături de primarul Toma Ciolacu la semnarea contractului de finanțare pentru rețeaua de canalizare care va fi înfințată în comună.

   15 milioane lei de la Ministerul Dezvoltării pentru canalizare!

Suma alocată acestui proiect, din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de 15 milioane lei. Toți acești bani vor ajuta la achiziția stației de epurare, stațiilor de pompare și repompare a apei uzată, conducte și racorduri. Deputatul liberal se arată extrem de mulțumit de investiția în comuna vâlceană:

“Fiecare comună vâlceană trebuie să beneficieze de utilități. Acesta este obiectivul nostru, să putem oferi oamenilor o viața mai bună, mai comodă, lipsită de griji care nu ar trebui să existe în mod normal. Sunt extrem de bucuros de faptul că peste 3000 de oameni vor fi racordați la canalizare. Îl felicit pe domnul primar Toma Ciolacu pentru eforturile depuse. Primarii  liberali din întregul județ sunt preocupați de investiții, iar acet lucru demonstrează ca ne ținem de promisiuni. Sunt alături și voi fi mereu de oamenii alături de care împărtășesc același ideal, o viață mai bună pentru vâlceni.”

Investiția este una de viitor nu doar prin utilitatea sa, ci și prin numărul de racorduri ce vor fi realizate. Stroeștiul se bucură de un număr aproximativ de 3000 locuitori, în tocmai cum a precizat deputatul liberal, însă, după realizarea lucrărilor, vor fi posibile aproximativ 5000 de racorări la canalizare, un lucru minunat în perspectiva de dezvoltare a comunei Stroești.