Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul de VÂLCEA Buican se vaită că n-are bani de imagine şi se foloseşte de ANDREEA ESCA

Deputatul Buican nu tace şi le face! Acesta se plânge că presa vâlceană nu scrie mai nimic despre „realizările” sale pe motiv că nu are bani să-şi plătească promovarea. Şi cum credeţi că şi-a dorit să testeze „postacii” PSD-işti? Prin distribuirea, cu bună ştiinţă, a unei postări false, în care se profită de imaginea unei persoane extrem de cunoscută în spaţiul public şi anume, Andreea Esca. Mai exact, în postarea respectivă, cineva a folosit o poză cu prezentatoarea aflată lângă o maşină pentru a promova un concurs fals! Nu este pentru prima oară când astfel de concursuri false sunt organizate în numele vedetelor. Andreea Esca şi-a atenţionat cititorii că cineva are chef de glume şi că cineva s-a folosit de identitatea ei.

„Cineva are chef de glume nepotrivite iar mie mi se pare foarte urât să amăgeşti oamenii, folosind identitatea altcuiva. De aceea vă anunţ că singura mea pagina de FB oficială este aceasta, care este şi marcată cu semnul bleu necesar. Vă mulţumesc pentru înţelegere. A Esca.” se arată în postarea prezentatoarei de pe contul oficial de Facebook.

Acum vine marea întrebare: Cum i-o fi trecut prin cap deputatului Buican să dea share la postarea falsă, ca mai apoi să vină cu o explicaţie halucinantă: „În ultima perioadă deşi am avut o activitate parlamentară și politică suficient de bogată în presa vâlceană nu prea am apărut pentru că nu am avut bani să plătesc promovarea. Azi mi-a venit ideea de a distribui o postare falsă fiind sigur că POSTACII plătiți de PSD o să muște momeala și o să-i mi facă cum zic ei ,,imagine negativă”. Cine credeți că a mușcat???”.

Înţelegem că imaginea publică a domnului deputat este la pământ, dar oare este ETIC şi MORAL să profite de imaginea Andreei Esca pentru a da cu noroi în presa vâlceană? Întrebăm şi noi….Deputatul Cristian Buican a făcut parte din cei 48 de demnitari privilegiaţi, care din august 2015 au avut salariile mărite în urma unei ordonanţe de urgenţă promovată de guvernul Ponta. În calitate de secretar general al Camerei deputaților, lui Buican i-au intrat în cont, lunar, 5.000 de euro pe lună. În aceste condiţii, este chiar jenant să te vaiţi în spațiul public că nu ai bani pentru a-ţi promova activitatea politică. Ruşinică, domnule Buican!