Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: www.antena3.ro

Deputaţii şi senatorii revin la muncă pentru o sesiune extraordinară

Foto: www.antena3.roParlamentarilor le va fi întreruptă vacanţa de vară de o sesiune extraordinară. Anunţul a fost făcut de preşedintele Senatului României, Călin-Popescu Tăriceanu, care a declarat că şedinţa va avea loc lunea viitoare, adică în data de 24 august 2015, de la ora 15.00, când se va dezbate şi vota cererea de reexaminare a noului Cod fiscal transmisă de preşedintele Klaus Iohannis.

Trebuie precizat că joi, 20 august 2015, PNL, UNPR si UDMR au semnat la Palatul Parlamentului, un „Acord asupra Codului Fiscal”, uneperiştii trădându-şi din nou aliaţii pesedişti.

Cu toate acestea, premierul PSD Victor Ponta a mărturisit, pe pagina sa de Facebook, că speră să se termine disputele politice şi să fie votat Codul fiscal.

„Săptămâna viitoare trebuie să se termine bătălia politică și să avem Codul ‎Fiscal‬ aprobat și promulgat de Președinte. Mesajul fundamental pentru ‎economie‬ și zona socială este 20% cotă generală ‎TVA‬! Un consens politic ne va ajuta să mergem în aceeași direcție și să găsim soluții raționale” – a scris Ponta pe Facebook.