Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputat Daniela Oteșanu: „O mizerie de nedescris”

„După ce guvernul Cîțu a eșuat, au considerat că este normal să continue să împartă administrațiile locale în administrațiile lor și restul lumii. La rectificarea mascată, primăriile liberale au primit de 7-8 ori mai mulți bani decât primăriile cu conducere PSD. Concret, în județul Vâlcea, județul natal al premierului, comunele cu administrație liberală au primit 400.000 Ron iar comunele cu administrație PSD 50.000 Ron iar orașele cu administrație liberală au primit 700.000 Ron în timp ce orașele cu administrație PSD au primit 100.000 Ron. Ca să fie treaba „bine” făcută municipiile au primit 0 lei. Localitățile cu administrație PER au fost șterse din pixul lui Cîțu de pe harta județului.

Cu alte cuvinte, Cîțu și-a plătit datoriile pentru alegerea în funcția de președinte PNL. Asta înseamnă ROMÂNIA NORMALĂ cu care ne omoară nervii Iohannis de câte ori iese la declarații.
Cum era firesc, declarația politică de astăzi a avut ca subiect această nouă mizerie a guvernului eșuat” a declarat deputatul PSD de Vâlcea, Daniela Oteșanu.