Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dan Şova crede că miza este Victor Ponta

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a reacţionat la acuzaţiile de corupţie aduse de DNA, susţinând că miza este, de fapt, Victor Ponta şi afectarea poziţiei acestuia în perspectiva campaniei pentru prezidenţiale. Dan Şova a spus că, in calitatea sa de fost ministru, nu poate fi trimis in judecata fara acordul Parlamentului, si tocmai aceasta ar fi miza in urmarirea penala inceputa de procurorii DNA.

De asemenea, fostul ministru al Transporturilor a afirmat ca o va da din nou in judecata pe Monica Macovei, care afirmase, în aceeaşi zi, că „Ponta era partener al lui Şova în acest cabinet de avocatură chiar în perioada derulării acestor contracte”.

Monica Macovei afirmase, pe contul sau de Facebook, ca inceperea urmaririi penale fata de Dan Sova arata inca o data ca „partidul lui Ponta este o adunatura de hoti din banii romanilor”. „Ultimul dintr-un sir nesfarsit de politicieni pesedisti, care au fost invinuiti, inculpati sau dovediti infractori ajunsi la inchisoare, este Sova, purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Ponta. Sova este urmarit penal, fiind suspect de complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar privind contracte de consultanta juridica intre cabinetul de avocatura al lui Sova si complexele energetice Turceni si Rovinari. Ponta era partener al lui Sova in acest cabinet de avocatura chiar in perioada derularii acestor contracte”, a scris Macovei.